Webshopeigenaren worstelen met logistiek van grote producten

Webshopeigenaren ondervinden steeds vaker problemen met de logistiek van grotere producten. Toen de wereld van webwinkels net een beetje op gang kwam, werden er online eigenlijk alleen kleine producten verkocht. Tijden veranderen. Webwinkels worden steeds groter, online assortimenten steeds veelzijdiger en producten ook steeds groter. Waar veel webshopeigenaren het in eerste instantie nog goed konden redden met een opslag in eigen beheer, ervaren veel webwinkeleigenaren nu problemen met de opslag en logistiek van producten. Van de Scheur Logistiek kan helpen!

Steeds grotere producten kunnen online besteld worden

Het is nog niet bijzonder lang geleden dat we vooral kleine, lichtgewicht zaken online kochten. Hierbij kunt u denken aan kantoorartikelen en bijvoorbeeld kleding. Tegenwoordig ziet het assortiment van de gemiddelde webwinkel er wel iets anders uit. We kunnen steeds grotere producten online bestellen. Denk onder meer aan tuinmeubels, fitnessapparaten, speeltoestellen, betonmolens en zelfs complete zwembaden. Natuurlijk, het zijn producten waar in de regel net wat meer aan verdiend kan worden, eenvoudigweg omdat de producten duurder in aanschaf zijn. Anderzijds is het ook zo dat veel online ondernemers hierdoor worstelen met de logistiek.

Wij zorgen ervoor dat grote goederen heel en op tijd bij uw klant aankomen!

Problemen met zowel de logistiek als de opslag

Lang niet elk vervoersbedrijf kan goed omgaan met producten die niet op een standaard pallet passen. Webwinkeleigenaren moeten vaak behoorlijke toeslagen betalen wanneer een zending niet op een pallet past. Bij andere koeriersdiensten is het überhaupt niet mogelijk om iets van afwijkend formaat te laten bezorgen bij een klant. Door corona zijn bedrijven en particulieren ook steeds meer online gaan bestellen, waardoor voorraden groter moeten zijn. Dit zorgt geregeld voor problemen met de opslag bij webshopeigenaren. Voor al deze webwinkeleigenaren heeft Van de Scheur Logistiek dé oplossing.

Wat kunnen wij u bieden?

Van de Scheur Logistiek helpt online ondernemers uit de brand. Op de eerste plaats bieden wij u de juiste oplossingen voor het vervoer van producten, ook wanneer deze afwijken van standaard maten. Ervaart u problemen met de opslag? Dan kunt u gebruik maken van onze warehouse services. Wij hebben meer dan voldoende opslagruimte, voor pallets en voor goederen van afwijkend (groot) formaat. Wij koppelen het webwinkelsysteem aan een Warehouse Management Systeem om alles goed te kunnen regelen voor u. Zo kunnen wij de producten vanuit onze opslag netjes bij uw klant afleveren op de gewenste dag. Wij bieden een service voor Home Delivery inclusief Track & Trace voor de klant.

Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat webwinkeleigenaren kunnen focussen op waar zij zich het liefst mee bezighouden: online verkopen. Dit gaat niet wanneer opslag- en logistiekproblemen in de weg staan. Wij bieden u de juiste oplossingen. Graag vertellen wij u hier vrijblijvend meer over. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.