Organisatie

Onze organisatie bestaat uit een dynamisch team, welke zich elke dag opnieuw voor de volle 110% inzet om de logistieke uitdagingen van onze klanten uit te voeren en zichzelf, maar ook onze klanten op een hoger niveau kan brengen.

Wie wij zijn?

Dat vertellen we u graag!   

Henk van de Scheur (Directeur)

Logistiek is een prachtig werkterrein, uitdagend en dynamisch, waarin de klantvraag door ons team vertaald wordt in een passende oplossing voor de eindgebruiker.

Het blijft leuk om aan dit proces leiding te geven, de dienstverlening naar een steeds hoger niveau te brengen en ons team te zien groeien.

Om ook naast het bedrijf actief te zijn zit ik in de besturen van onze bedrijvenvereniging, VBVO en in de zwemvereniging De Albatros.

Daarnaast ben ik een fanatiek sporter, en klusser op onze boerderij het Uilennest.

In alles wat ik oppak vindt ik het belangrijk om dit verantwoord en toegewijd te doen, om de wereld voor morgen leefbaar en zo mogelijk nog een stukje beter te maken.

 

 

Tun Hol (Transport Manager)

Bij Van de Scheur Logistiek zorg ik er als Transport  Manager voor dat we al onze beloftes optimaal kunnen  waarmaken. Ik werk ondertussen al bijna 24 jaar bij  VDSL en doet dit nog steeds met veel plezier. Ik neem  dagelijks de planning voor mijn rekening en het bezig  zijn met en voor mensen maakt dit werk zo leuk.

 Geen één dag is het zelfde en geen uitdaging is te groot.  Nee zeggen komt dan ook bijna niet voor in ons  woordenboek

 Buiten het werk om heb ik een vrouw en twee kinderen  waar ik zeer gelukkig mee ben en heb ik ook nog enkele  hobby’s.

 Op de zaterdag begeleid ik de A1 junioren van de  plaatselijke voetbalclub en als er daarnaast nog tijd over  is bezoek ik ook graag  evenementen en beurzen. Als  het maar met auto's te maken heeft ben ik er eigenlijk  wel te vinden. 

Marcel Matton (Warehouse Supervisor)

Ik ben Marcel Matton en ben 27 jaar oud. Ik werk nu 8 jaar bij Van de Scheur Logistiek en ben hier begonnen als leerling met de opleiding tot chauffeur. Ik heb al mijn papieren en rijbewijzen gehaald alleen kwam ik er achter dat binnen het warehouse lopen/werken ook leuk en uitdagend is en zodoende heb ik de keuze gemaakt om niet de weg op te gaan.

In die 8 jaar heb ik verschillende opleidingen/cursussen gevolgd zoals logistiek teamleider en efficiënt leiding geven. In 2008 ben ik Teamleider Warehouse geworden en in 2011 Supervisor Warehouse.

In december 2012 ben ik gedeeltelijk op het bedrijfsbureau komen te zitten en vorm ik de brug tussen het warehouse en het bedrijfsbureau.

Ik vind het leuk om bij Van de Scheur te werken omdat geen dag hetzelfde is en er vele uitdagingen zijn. Daarnaast spreekt de werkwijze van Van de Scheur mij erg aan.

Ik hou van duidelijkheid en eerlijkheid. Afspraken moet je nakomen en je maakt geen loze beloftes. Verantwoording nemen is daarom ook een leidraad in mijn leven

Paul van Dillen (Commercieel Manager)

Hoi, ik ben Paul van Dillen en ben nu ruim 9 jaar werkzaam bij Van de Scheur Logistiek.

In 2008 heb ik mijn afstudeerstage bij Van de Scheur gelopen en kort daarna ben ik in dienst getreden als vertegenwoordiger buitendienst. Vandaag de dag ben ik Commercieel Manager en ben ik sinds 2 jaar verantwoordelijk voor ons warehouse.

Het leuke aan het werk bij Van de Scheur logistiek is dat het altijd anders is. We leveren geen product, maar een dienst en daarbij zijn we steeds vaker de laatste schakel tussen onze klant en de eindklant. Kwaliteit, flexibiliteit en transparantie is hierbij vereist en als je dat levert en de klanten zijn meer dan tevreden dan geeft dat een enorm goed gevoel.

Deze prestaties leveren we met een enthousiast team. Ik ben dan ook zeer blij dat ik daar deel van uit mag maken

Ik hoop nog vele jaren bij Van de Scheur Logistiek te werken en dat ik elke dag weer met een goed gevoel naar mijn werk mag gaan.

Brian Meijdam (Project medewerker)

Ik ben Brian Meijdam.  Ik volgde de opleiding Logistiek & Economie aan de Hogeschool van Utrecht. Voor mijn afstudeerstage ben ik terecht gekomen bij Van de Scheur Logistiek. Na een geslaagd onderzoek met goede adviezen mocht ik die adviezen werkelijkheid laten worden. Vandaar dat ik nu werkzaam ben als projectmedewerker.

Interne projecten om de kwaliteit te verbeteren, nog efficiënter te werken en meer transparantie naar de klanten uit  stralen zijn mijn uitdagingen.

In een middelgrote onderneming met veel diversiteit in de werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Inmiddels ben ik een jaar werkzaam bij Van de Scheur Logistiek en ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Door de hechte groep en goede samenwerking is het een fijne werkplek.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Samen met een groep vrienden voetbal ik in Vianen bij V.V. Brederodes. Waar ik als spits probeer het team aan zoveel mogelijk doelpunten en winstpunten te helpen.