Team Van De Scheur rijdt op Formule 1 Zandvoort

Lang moesten we wachten op het Formule 1 evenement op Zandvoort, maar eindelijk was het dan zover. Het evenement is prachtig afgesloten met winst voor onze eigen Max Verstappen. Echter, voordat het hele evenement klaar stond, moest er van alles geregeld worden. Ons eigen team heeft hier een mooie bijdrage aan mogen leveren. Van De Scheur Logistiek is mede gespecialiseerd in evenementenlogistiek en met deze kennis hebben we alle goederen en materialen op tijd kunnen leveren.

Onze bijdrage bij de GP van Zandvoort

De Grand Prix van Zandvoort was een dergelijk groot evenement waarvoor een goede planning en specifieke kennis van evenementen logistiek noodzakelijk is. Van de Scheur Logistiek bezit deze ervaring. Ons team wist zo precies waar ze moesten zijn.

Ten eerste is een goede tijdsplanning nodig. De GP begon met een volledig programma op 3 september. De eerste levering van Van de Scheur Logistiek was op 26 augustus. Een ruime week van tevoren stemmen we dit af met diverse contactpersonen van het evenement.

Onze leveringen waren niet alleen om de GP zelf, maar strekte ook uit naar plaatselijke ondernemers in de buurt van Zandvoort. In totaal hebben wij als team vier hele trailerwagens aan vervoer naar en rondom Zandvoort gebracht.

Na het evenement worden alle goederen zo snel mogelijk weer opgehaald bij het evenement. De snelst mogelijke manier wordt hier besproken met de contactpersonen in Zandvoort. Doordat het een grote logistieke operatie is, heeft van de Scheur Logistiek dit in drie dagen opgehaald.

Afhandeling Formule 1

Na afloop van het evenement komen de goederen terug in ons centraal gelegen warehouse in Vianen, hier worden deze technisch gecontroleerd. Na goedkeuring worden alle goederen schoongemaakt, en weer in ons warehouse opgeslagen. De opdrachtgever kan via ons WMS de voorraad inzien in hun eigen omgeving via ons portal. Vanuit daar kunnen de goederen weer ingezet worden voor een volgend mooi en geslaagd evenement!

Staat uw bedrijf regelmatig op festivals of evenementen en bent u op zoek naar een partner als Van de Scheur Logistiek? Neem contact met ons op!