Zorgverhuizing: het team van Van de Scheur helpt!

Een zorgverhuizing, waarbij een compleet zorgcomplex van A naar B verhuist, brengt veel zorgen met zich mee. Er moet veel verhuisd worden, van het zorgcomplex zelf en in bepaalde gevallen natuurlijk ook van mensen die in het zorgcomplex wonen of tijdelijk verblijven. Een zorgverhuizing is altijd een grote en complexe verhuizing. Een optimale planning is daarom belangrijk.

Daarnaast heeft u een ervaren partij nodig om de zorgverhuizing goed te laten verlopen en alles veilig te kunnen vervoeren naar de nieuwe locatie. Hierbij gaat het niet alleen om kleine zaken, maar ook om grotere objecten en zaken in afwijkende vorm. In alle gevallen kun u rekenen op de professionele aanpak van Van de Scheur Logistiek voor de verhuizing van het zorgcomplex.

Zorg kan nooit te lang stil liggen

Het feit dat zorg nooit te lang stil kan komen te liggen, zorgt ervoor dat het verhuizen van een compleet zorgcomplex een uitdaging is. Er moet eigenlijk op ieder moment goede zorg worden verleend, maar tijdens een verhuizing is niet vanzelfsprekend alles beschikbaar wanneer dat wel nodig is. Een goede planning en organisatie zijn daarom essentieel om de zorgverhuizing optimaal te laten verlopen. Er moet voor worden gezorgd dat belangrijke zorg beschikbaar blijft en dat overige zorgprocessen op een zo kort mogelijke termijn weer hervat worden. Voor alle bedrijven en organisaties is het belangrijk dat processen zo min mogelijk vertragingen oplopen. Dit geldt nog sterker voor zorginstellingen, waar mensenlevens mee gemoeid zijn. Een goede aanpak is van essentieel belang.

Een optimale zorg kunnen blijven garanderen

Van de Scheur Logistiek staat u bij met het organiseren van uw zorgverhuizing. Wij bespreken alles van tevoren goed en bekijken de situatie op zowel de huidige als de nieuwe locatie. Aan de hand daarvan kunnen wij de nodige planningen maken en maatregelen nemen om de zorgverhuizing probleemloos te laten verlopen. Uiteraard bespreken wij alles met u en zorgen wij ervoor dat u precies weet wat u mag verwachten. Wij werken uitsluitend met ervaren professionals en zetten eigen transport in. Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing in ons wagenpark. Zo kunnen wij ook grote, zeer zware objecten in een afwijkende vorm van A naar B vervoeren. De hele zorgverhuizing kan door ons in eigen beheer worden uitgevoerd, volgens een strak tijdschema, zodat u optimale zorg kunt blijven garanderen.

Uw ervaren partner voor een professionele zorgverhuizing

U wilt zeker zijn dat uw zorgverhuizing optimaal verloopt en dat er zo min mogelijk hinder ontstaat voor patiënten of cliënten en medewerkers. De zorgprocessen moeten zo snel mogelijk weer worden hervat en vertragingen moeten worden uitgesloten. Alles valt of staat met een goede organisatie, een strakke planning én de juiste partner voor de professionele verzorging van de zorgverhuizing. Van de Scheur Logistiek staat graag voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies over uw zorgverhuizing. Wij gaan graag voor u aan de slag.